Őrzés-védelem

A biztonság minden esetben fontos szempont. Minden pillanatban a biztonságot keressük. Biztonságban szeretnénk tudni minden percben szeretteinket, vagyontárgyainkat, telephelyeinket. Mi megértjük, hogy az Ön számára mennyire fontos a biztonság, erre a célra hoztuk létre az őrzés-védelem tevékenységünket. Elhivatottak vagyunk abban, hogy olyan módszereket és stratégiákat fejlesszünk ki, amik a leghatékonyabb módon szolgálják az Ön igényeit. A megelőzésre is különösen nagy hangsúlyt fektetünk. A mai modern technológiák között is az egyik leghatékonyabb védelem az élőerős őrzés-védelem. Cégünk olyan magazinvonalú szolgáltatást nyújt az őrzés-védelem területén, ami hazai viszonylatokban is kimagasló.

Bízzon bennünk, hogy megvédhessük!

Mire fordítunk nagy figyelmet az őrzés-védelem területén?

  • Rugalmas, egyénekre szabott szolgáltatás nyújtunk. Az ügyfeleink elképzelését maximálisan teljesítjük.
  • A humán erőforrás mellett korszerű és a legmodernebb technikai védelmet is biztosítunk.
  • Kedvező, ügyfélbarát árkalkuláció
  • Megbízhatóság, teljes körű üzleti titoktartás
  • Egyéni stratégiai tervezés és vezetés, amely az ügyfélszámára is átlátható lesz.

Szolgáltatásunk színvonalát emeli a gondosan kiválasztott munkatársakkal szemben állított szigorú követelmények. Kollégáink magasan képzett, szakmailag jól felkészített, felelősségtudatos, kiváló kommunikáció és problémamegoldó képességűek.

Őrzés-védelem

Kizárólag az 2005. évi CXXXIII. tv-nek megfelelő személy- és vagyonőri képesítéssel rendelkező dolgozók alkalmazásával végezzük őrzés-védelmi tevékenységünket.

Nincs kompromisszum az őrzés- védelem területén!

Milyen szolgáltatásokat nyújtunk?