Biztonságtechnika

Biztonságban lenni, és biztonságban tudni szeretteinket, értékeinket nagyon megnyugtató érzés. A Légió 2000 Kft. arra vállalkozik, hogy olyan biztonságtechnika felszerelését biztosít Önnek, hogy minél hamarabb ezt a nyugalmat érezhesse. A biztonságtechnika széles spektrumát lefedve vállaljuk a rendszerek teljes körű tervezését, kivitelezését, és hosszú távú karbantartását. A megrendelői igényeket minden esetben előzetesen felmérjük és egy konzultációt követően maximális szakmai hozzáértéssel teljesítjük azokat. A  biztonságtechnikai kivitelezés után pontos dokumentációt készítünk.

Előzetes helyszín felmérés után, a tapasztalt szakembereink ajánlják Önnek a legmegfelelőbb biztonságtechnikai eszközöket!

A jövő technológiájával a jelen biztonságáért!

Az elmúlt időszakban nagyon sok technológia fejlődésen ment át a biztonságtechnika. Cégünk a folyamatosan informálódással és munkatársai tovább képzésével tartja a lépést a legújabb innovációkkal szemben.

A biztonságtechnika megkönnyítheti az Ön életét is! Hogyan is?

  • Elektronikus biztonságtechnikai rendszer jelzi az illetéktelen behatolást ingatlanában. Összeköttetést teremt távfelügyeleti központunkkal.
  • Biztosító társaságok, rendvédelmi szervek, támogatják és javasolják a biztonságtechnika alkalmazását a bűnmegelőzés érdekében.
  • A riasztórendszer használatának eredménye a személyi és anyagi biztonság fokozása, káresetek minimalizálása.
  • Kezelése nagyon egyszerű. Könnyen kapcsolhatja be és ki. Jelzéseit helyben és átjelzéssel-távfelügyeleten váltja ki, teljesen automatikus. Választható: otthoni és távoli üzemeltetés, pillanatnyi igénye szerint.

Milyen biztonságtechnikai szolgáltatásokat ajánlunk?

 
 
Vállaljuk a meglévő biztonságtechnika rendszer korszerűsítését is. Kérje személyre szabott ajánlatunkat személyesen vagy telefonon keresztül!